Strona główna

Forum Chillin.com.pl
Forum Chillin

FAQ FAQ    Szukaj Szukaj   Lista uďż˝ytkownikďż˝w Użytkownicy   Regulamin Regulamin

Profil Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj Zaloguj
Jazda konna.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Funclub Strona Główna -> Chillin Sport
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sisisa.

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 11:08 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
W takim razie życzę udanego wyjazdu ;). I fajnej pogody, bo ja dzisiaj zdycham z gorąca ;D.

PostWysłany: Sob Lip 03, 2010 6:01 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
A ja dzisiaj I i III miejsce ;D. Co prawda jechałam tylko 60, ale i tak się cieszę. Wszyscy chcieli mnie wepchnąć na 80, ale on po jednym przejeździe był już zmęczony. Z resztą powolutku, powolutku do wszystkiego dojdziemy, najpierw muszę u nas w stajni zacząć 80 skakać, bo jak na razie to tylko 60 - 70 skakałam parkury...
Na razie mamy popręg 110 bez gum i jest dobry! ;DDD. Chudniemy!

Moderator

PostWysłany: Nie Lip 11, 2010 9:42 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
wow, gratuluje!!! :)

jakie upały. Nie da się jeździć, no nie da. Mamy halę, a na hali jeszcze duszniej. ;/ Dobrze, że mieszkam na miejscu to wsiadam sobie około 7, ale trener krzyczy i każe w południe, żeby się koń przyzwyczaił.
Ale mamy jeziorko, także jazdy kończymy pozytywnie <3

I jakby tego było mało to moj szanowny internet z orange nie chce łapać zasięgu ;/ czuję się odcięta od świata. ;d

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 11:19 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
O niee, u mnie też strasznie gorąco, ja wsiadam wieczorkiem ;). W stajni mam przynajmniej spokój i nikt mi w jazdach nie przeszkadza :).

Głupi net, u mnie na wsi też net się wali, więc wiem jak to jest. Chyba jestem uzależniona ;D.

Moderator

PostWysłany: Nie Lip 25, 2010 10:16 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
pogoda wreszcie zaczyna dopisywac :D na hali jest całkiem znośnie.
Przy okazji w ten weekend treningowo zaliczylismy zawody uj. Jestem zadowolona, fajnie się prowadził, luźny.

Generalnie mamy dni na tak i dni na nie, na szczescie tych drugich jest coraz mniej. :)

a co tam u Was? :)

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 2:06 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Ja mam wakacje od konia. Koń ma wakacje od jazd.
Na razie odpuszczam zawody, chcę popracować trochę nad dosiadem, zobaczymy co z tego będzie...
Pewnie w sierpniu też nie będę wsiadać.
Tutaj mam do zabawy źrebaki, trzeba je nauczyć podnoszenia nóżek, głaskania itd. Może się z którymś za jakiś rok na czempionat wybierzemy...? Bo koniki na prawdę fajne się zapowiadają, tylko trzeba wsadzić w nie na prawdę dużo pracy, a mój ojciec nie ma na to czasu.

Mam też rocznego zimnioka do oswojenia z ludźmi, z nią to będzie ciężko, ale podobno ma szanse dobrze się sprzedać, więc trzeba próbować....

Dzisiaj jest 14 stopni. Nawet na dworze nie byłam, masakra, nie mam tu ciepłych ubrań ;D. Ale jutro wracam na chwilkę do domu, to się w coś zaopatrzę ;DD.

Moderator

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 11:56 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
a ja... nie wiem co mam robić.

Mam ofertę dzierżawy Młodego, potem kupno. cena dosc wysoka.

Od dawna chciałam porzucić jeździectwo "sportowe", a zająć się nauką, muzyką. Ale teraz... chyba braknie mi odwagi.
Ja jestem w domu już, Młody zostaje tam na ten miesiąc i zobaczymy.
Chyba będę tesknić. Rozstanie było mega trudne, mimo iż wiedziałam, że to nie na zawsze. Nie pokochałam go tak jak Kucki, ale... przywiązałam się. Ponad rok wspólnych treningów jednak łączy.

Za to Huc sie leniuchuje, w sierpniu wybywamy w góry.

PostWysłany: Wto Sie 03, 2010 11:11 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Tak to niestety jest, przy hodowli tym bardziej, że czasem trzeba coś kupić, czasem coś sprzedać.
A rozstania są ciężkie... Niestety...
Zawsze możesz sprzedać Młodziana za dobrą cenę, kupić coś tańszego, z możliwościami, na takie L - P, coś tam wystartować czasem, a wiadomo tych umiejętności które już masz to nie stracisz :).
Teraz idziesz do LO?

Moderator

PostWysłany: Sro Sie 04, 2010 5:36 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Myślę trochę o tym, żeby kupić coś młodego(to uzależnia :D), ale na razie robie chill. Jest mi dobrze z tym, że jadę do stajni keidy chcę, nie muszę wsiadać, a jak wsiadam to jadę na stępa do lasu. Konsultowałam się także z wetem, zrobił zdjęcia i powiedział, że nie widzi przeciwskazań do jazdy po płaskim i terenów, byle długie rozprężenie było. Wiec jedziemy w przyszłym tygodniu w góry poterenowac się z huculkami :D

No i wreszcie mam wakacje. Dawno nie bywałam tak często w kinie :D no i rynek nocą... jest zajebisty. :)

Tak, idę do LO :)

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 3:30 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Młodemu to więcej czasu i pracy trzeba poświęcić...
A na starszym to można i co drugi dzień jeździć... ;).
Mnie w stajni wkurza że wszyscy gadają że np. co drugi dzień jeżdżę i jakie to zło itd. Jak nie mam ochoty to po prostu nie wsiadam, przecież to mój koń i mam do tego prawo...

Moderator

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 11:51 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
no dokladnie, jak sie nie trenuje nie wiadomo jak to mozna wsiadac spokojnie co drugi dzien.

Ja przyjechałam sobie do domu na weekend, zeby poprac i wysuszyc ubrania xD jest geniiiijalnie. Dawno nie widziałam tak ożywionej Hucy.
Najchętniej to bym tam została ;d No i co najważniejsze, odnalazła się w stadzie hucułów. To mnie przekonało, że rezygnujemy z luksusów i przenosimy się. Tylko nie wiem gdzie, bo ona już nie za bardzo nadaje sie na chow bezstajenny...

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 5:36 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Hehe, hucuły tak jak moje kny lubią takie 'dzikie' życie :).
W środę się na grubym powoziłam trochę, jakieś tam powiedzmy niby ambitniejsze ujeżdżenie było, bez strzemion na poprawienie mojego dosiadu...
Koleżanka mi prowadziła jazdę, stwierdziła, że przygotuje mnie do odznaki ;D.
Zastanawiam się tylko czy mój koń będzie chciał skoczyć to wielkie 50 cm...
Nie wiesz czy kuce mogą jechać to co duże konie, czy muszą te kucykowe przeszkody...?

Ostatnio zmieniony przez Sisisa. dnia Sob Sie 28, 2010 3:05 pm, w całości zmieniany 1 raz

Moderator

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 6:54 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Ja sobie siedzę w domu i wypoczywam, a Huc pasie się cały dzień. Teoretycznie powinnam przywiezc ją w przyszłym tygodniu, ale w praktyce zamierzam ją tam zostawić jeszcze na jakiś miesiąc lub dwa(zależy jak z wypasem i pogodą), potem przywiozę ją tu.
Ale jest tez druga strona medalu, bo ona potrzebuje ruchu pod siodłem. ech i bądź tu człowieku madry.

No i przede wszystkim szukam stajni. Jak jest cos blizej krk to problem z pastwiskami. My tutaj mamy mega duzo pastwisk, fajne warunki, no, ale odleglosc... trochę mam dosc dojazdow. A poza tym własciwie nie ma tu rowniesnikow.

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 11:52 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem
Haha. Kocham moje dziecko, skakał wczoraj 120 luzem na hali, pojedyńcze przeszkody, nawet korytarza nie musiałam mu stawiać ;D.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Funclub Strona Główna -> Chillin Sport Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
Strona 29 z 29

Skocz do: